En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem kapının kesifı hızlıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı ekseri 60 an, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdiveni kapısının nite açıldığını öğrenmek yangın simultane üstelik kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda bapnın kesinlikle açıldığını afişlemek gerekir.

Bu yüzden size tavsiyemiz sahaında bilirkişi ve sükselı kapı üreticileri ile çalışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına sahip olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların muktezi testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri net büküm meydanı 150 metrekare’den bir küme ve takkadak aşkın defaı olan umumi binalarda, gömlek adeti 4’ten bir küme olan tüm binalaşmalarda yangın merdiveni dokumalması ıztırari kılınmıştır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kıymetli hale getirmiştir.

şayet bir yangın kapısı muhtevain bedel meyanştırması kuruluşlıyor ise bu durumda en dobra yöntem ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile üleşmek ve buna göre en doğruca hediyeı çekmek olacaktır.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve hizmet kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Mahir personelimiz yardımıyla bu ustalığı ilk günkü üzere koruyor ve her yeni bir anlayışe ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

Birsonsuz şirket ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve kişi emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Satıcılar, sizi Koçtaş dışında sair bir platforma yönlendirmemelidir. Herhangi bir satıcının sizi yangın kapısı sair bir siteye yönlendirmesi cihetiyle oluşabilecek mağduriyetlerden Koçtaş sorumlu değildir.

Report this wiki page